29 juni 2023

KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren geopend: Verbeter je Gezondheid met Plezier!

Putten, 28 juni 2023 – Gisteren, op woensdag 28 juni, werd de langverwachte KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren geopend. Deze unieke beweegroute, ontworpen om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren, biedt een uitnodigende en actieve ervaring voor alle deelnemers.

Gezondheid en plezier hand in hand

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/06/WhatsApp-Image-2023-06-28-at-17.11.06-1.jpeg

De KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren is een inspirerende beweegroute waarbij gezondheid en plezier samenkomen. Dit initiatief is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Norschoten, De Samaritaan, Actief Putten, Putten voor elkaar en Gemeente Putten, ondersteund door het sport- en beweegakkoord. Deze gezamenlijke inzet en betrokkenheid hebben geleid tot de succesvolle totstandkoming van de KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren, waarmee mensen op een toegankelijke manier kunnen werken aan hun gezondheid.

Een uitnodiging voor de gemeenschap

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/06/WhatsApp-Image-2023-06-28-at-17.11.05-1.jpeg

De opening van de KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren heeft bewoners, familie, vrijwilligers, personeel van Norschoten en bewoners van de Samaritaan, inwoners van de wijk Bijsteren, scholen, kindcentrum en Pastorijen uitgenodigd om actief deel te nemen aan dit gezondheidsinitiatief. De beweegroute is bedoeld voor mensen van alle leeftijden, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om op een leuke en actieve manier aan zijn gezondheid te werken.

De beweegroute is bedoeld voor mensen van alle leeftijden”

Een route vol beweging en plezier

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/06/WhatsApp-Image-2023-06-28-at-17.11.03-1.jpeg

De KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren is een wandelroute door Putten van zo’n 900 meter lang. Tijdens de route worden deelnemers geleid langs sportieve en mooie plekken in de wijk, waarbij op specifieke punten oefeningen kunnen worden gedaan om de balans, kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Het unieke aspect van deze route is het gebruik van het straatmeubilair in de buurt, waardoor de oefeningen voor iedereen toegankelijk zijn.

Samenwerking en betrokkenheid voor een gezonde gemeenschap

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/06/WhatsApp-Image-2023-06-28-at-17.11.06-2.jpeg

De KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren is het resultaat van de samenwerking tussen Norschoten, De Samaritaan, Actief Putten, Putten voor elkaar en Gemeente Putten, ondersteund door het sport- en beweegakkoord. Deze gezamenlijke inspanning heeft geresulteerd in een gezondheidsinitiatief dat de hele gemeenschap ten goede komt.

Norschoten en haar partners zijn verheugd om de KWIEK Beweegroute Rondje Bijsteren te introduceren aan de gemeenschap van Putten. Het is een geweldige gelegenheid voor mensen van alle leeftijden om samen te werken aan hun gezondheid en welzijn.