Elspeet

Wat wij bieden

Norschoten locatie Elspeet is in juli 2014 in gebruik genomen. In dit nieuwe gebouw is ruimte voor 20 bewoners: 15 plaatsen voor mensen met een psychogeriatrische aandoening en 5 plaatsen voor mensen met een somatische aandoening.

We werken in Elspeet met Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit betekent dat wonen en zorg gescheiden is. De zorg wordt ingekocht bij en geleverd door Norschoten. De woning wordt apart gehuurd. Klik voor meer informatie over VPT of download de brochure Volledig Pakket Thuis (VPT). In Elspeet is 24 uur per dag zorg aanwezig.

Elk appartement heeft een eigen zitkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet. Daarnaast is er per etage een gezamenlijke keuken, zit- en eetkamer. De locatie ligt midden in het dorp Elspeet nabij winkels en het bos. U kunt hier de huurprijzen en servicekostenberekening downloaden van de locatie Elspeet.

Faciliteiten
Het nieuwe gebouw in Elspeet is van de nieuwste technologische snufjes voorzien: domotica. Deze technologie, die in Nederland nog nieuw is, draagt bij aan een vrijere en veiligere omgeving voor de bewoners.

Daarnaast is er een gezamenlijk balkon en een gezamenlijke tuin.

Activiteiten en clubs
Wij bieden activiteiten en wekelijkse clubs aan. Het aanbod is met name gericht op cliënten. Alle activiteiten en clubs worden begeleid door professionals en ondersteund door vrijwilligers.

Vrijwilligers

Ook in Elspeet zijn vrijwilligers van harte welkom die zich willen inzetten voor onze cliënten. We hebben meerdere vacatures voor vrijwilligerswerk.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.

Elspeet biedt u veel vrijheid!

 

Onze clubs in Elspeet

koffieuurtje gezellig samen koffiedrinken en een praatje maken
gymclub samen bewegen onder leiding van een welzijnsbegeleider
kaarten maken wenskaarten maken: mooie plaatjes knippen en plakken
Kun je nog zingen? Zing dan mee! samen zingen aan de hand van een thema, bijv. oud-hollandse liedjes
creaclub creatief werken met diverse materialen
bijbelkring een moment van bezinning onder leiding van de dominee