Kootwijkerbroek

Wat wij bieden

Norschoten locatie Kootwijkerbroek is in januari 2015 in gebruik genomen voor kleinschalig wonen. Een mooi, nieuw gebouw dat voorzien is van de nieuwste technieken.

In totaal zijn er 4 woningen; in elke woning is plaats voor 8 mensen. Er zijn 3 woningen voor Psychogeriatrie en er is 1 woning voor somatische cliënten. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zorgen dat het de bewoners aan niets ontbreekt. Samen met u stellen wij het zorg-leefplan op. Uw wensen en behoeften staan hierin centraal.

Faciliteiten
Een mooie, ruime, belevingsgerichte tuin en een lichte leefomgeving zijn kenmerkend voor de locatie Kootwijkerbroek. De grote appartementen hebben ieder een eigen badkamer en een klein keukenblokje. Daarnaast is in elke woning een gezamenlijke woonkamer en keuken. Ook beschikt elke kamer over domotica.

 

Activiteiten en clubs

In Kootwijkerbroek hebben we een samenwerking met kinderopvang en naschoolse opvang De Bijdehandjes. Regelmatig brengen zij een bezoekje aan de bewoners. Zij doen spelletjes, gaan een gesprekje aan of helpen met andere dingen. Daarnaast is de samenwerking met andere zorgaanbieders volop in ontwikkeling.

Het overzicht van onze clubs en activiteiten is hier te vinden.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.

Kootwijkerbroek biedt u leuke clubs!

Onze clubs

gymclub samen bewegen onder leiding van een welzijnsbegeleider
wandelclub met elkaar een frisse neus halen in de buitenlucht
koffieochtend eenmaal per maand
rondrit met de rolstoelbus eenmaal per maand
Kun je nog zingen? Zing dan mee! samen zingen aan de hand van een thema, bijv. oud-hollandse liedjes
bijbelkring een moment van bezinning onder leiding van de dominee
tuinclub handen uit de mouwen, in de tuin wordt gewerkt
spelletjes met leerlingen Rehobothschool jong en oud ontmoeten elkaar om samen spelletjes te doen