Wonen op locatie Elspeet

Beoordeling op Zorgkaart Nederland

Locatie Elspeet
Gerrit Mouwweg 93 a t/m w
8075 AH Elspeet

U woont midden in het dorp Elspeet. Winkels en het bos zijn dicht in de buurt. Een mooie belevingsgerichte tuin omringt onze twintig ruime appartementen. Norschoten biedt mensen met dementie en/of een lichamelijke beperking een warm thuis.

Locatie Elspeet ligt tegenover zorgcentrum Oranjehof. Het pand heeft twee etages met ieder tien appartementen. U kunt heerlijk wandelen in de grote, veilige belevingstuin.

Appartement

Elk appartement beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Slaapkamer
  • Eigen zitkamer met keukenblok
  • Ruime badkamer met douche, wastafel, toilet
  • Ruim balkon (op bovenverdieping)
  • Uitzicht op de tuin

Gezamenlijke huiskamer en keuken

Er is een gezamenlijke huiskamer en keuken. Hier ontmoet u medebewoners, bijvoorbeeld tijdens de koffie en de maaltijden. U kunt hier ook de krant lezen, naar muziek luisteren of een spelletje doen. Familie, vrienden en vrijwilligers lopen hier in en uit. Er is voldoende leven in de brouwerij.

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/03/CDR1494-scaled.jpg

Wonen en zorg zijn gescheiden

We werken in Elspeet met volledig pakket thuis (VPT). Dit betekent dat wonen en zorg gescheiden zijn. Norschoten levert dagelijks de aanvullende zorg die u nodig heeft: 24 uur per dag, zeven dagen per week. U huurt de woning van de woningbouwvereniging.

Kijk op deze pagina voor meer informatie over volledig pakket thuis of download de brochure volledig pakket thuis (VPT) .

Actief blijven op uw manier

U wilt graag actief blijven, dat snappen we. Daarom hebben we uiteenlopende activiteiten voor u beschikbaar, van samen een verse maaltijd koken tot lekker bewegen.
We willen graag weten waar u van houdt want dan kunnen we dingen voor u regelen. Bent u een uitslaper of komt u graag vroeg uit de veren? Houdt u wel van koffie, maar niet van thee? Bent u gewend om regelmatig naar uw vereniging te gaan of komt uw buurvrouw iedere zaterdag een kopje soep brengen? Dan willen wij graag samen met u en uw netwerk hier vorm aan geven zoals u het thuis gewend was.

Christelijke waarden

In het leven van alledag is ons handelen – voor zover dat in ons vermogen ligt – afgestemd op de waarden en normen vanuit Gods Woord. Onze medewerkers van locatie Elspeet doen dit door samen met u te bidden en het lezen uit de Bijbel na de maaltijd. En we luisteren gezamenlijk naar een kerkdienst. Uw pastorale begeleiding blijft in eerste plaats de taak van de kerkelijke gemeente waar u lid van bent. Daarnaast biedt Norschoten pastorale zorg in diverse vormen.

Uw team op locatie Elspeet

Er staat een klein, hecht team voor u klaar op locatie Elspeet. Het zijn vertrouwde gezichten voor u en uw familie. Uw vaste aanspreekpunt is de eerstverantwoordelijke verzorgende. Naast zorgmedewerkers bekommeren zich ook welzijnsbegeleiders, sfeermakers, huishoudelijke medewerkers en vrijwilligers over u. Indien nodig kunt u een beroep doen op een cirkel van behandelaren, zoals arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, beweegagoog en geestelijk verzorger.

Extra faciliteiten

Om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken, hebben we een aantal extra faciliteiten beschikbaar:

  • Familie/vrienden kunnen (op eigen kosten) mee-eten in uw appartement.
  • Wij kunnen uw was voor u doen (tegen betaling). U bepaalt zelf wat u ons wilt laten wassen.

Stappenplan om te komen wonen bij Norschoten

Veel praktische informatie over wonen bij Norschoten hebben we hier verzameld.

Telefonische bereikbaarheid woningen

Wilt u een cliënt spreken of heeft u een vraag over de zorg? Bel dan rechtstreeks met de betreffende woning (bij voorkeur niet voor 10.00 uur):

Contact norschoten

Doorpraten of rondneuzen?

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u? Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over wonen, indicaties en zorgprofielen. Of meld u aan voor een rondleiding.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342-40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.

Snel naar