Wonen op locatie Garderen

Beoordeling op Zorgkaart Nederland

Locatie Garderen
Oud Milligenseweg 34-11
3886 ME Garderen

U woont op onze locatie in Garderen in een veilige, warme omgeving. Norschoten heeft een woning voor acht mensen met dementie in het gebouw Kruimelstaete. Er is een fijne band met de overige bewoners van het appartementencomplex.

Elke kamer in de woonzorgunit van Norschoten heeft een eigen wastafel. Op de gang is een douche en toilet.

Gezamenlijke huiskamer

Er is een gezamenlijke huiskamer. Hier ontmoet u medebewoners, bijvoorbeeld tijdens de koffie en de maaltijden. U kunt hier ook de krant lezen, naar muziek luisteren of een spelletje doen. Familie, vrienden en vrijwilligers lopen hier in en uit. Er is voldoende leven in de brouwerij.

Actief blijven op uw manier

U wilt graag actief blijven, dat snappen we. Daarom hebben we uiteenlopende activiteiten voor u beschikbaar, van samen een verse maaltijd koken tot lekker bewegen op de motomed.
We willen graag weten waar u van houdt want dan kunnen we dingen voor u regelen. We houden dat bij in uw leefstijldagboek. Bent u een uitslaper of komt u graag vroeg uit de veren? Houdt u wel van koffie, maar niet van thee? Komt uw buurvrouw iedere zaterdag een kopje soep brengen? Dan willen we graag dat ze dat voor u blijft doen, ook als u bij ons woont.

Christelijke waarden

Onze christelijke waarden geven we op verschillende manieren vorm. Zo beginnen en eindigen we de maaltijden met een gebed en/of een bijbellezing. De geestelijk verzorger houdt regelmatig een bijbelkring. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen lezen we u voor uit de bijbel als u gaat slapen. Christelijke feestdagen krijgen extra aandacht.

Uw team op locatie Garderen

Er staat een klein, hecht team voor u klaar op locatie Garderen. Het zijn vertrouwde gezichten voor u en uw familie. Uw vaste aanspreekpunt is de eerstverantwoordelijke verzorgende. Naast zorgmedewerkers bekommeren zich ook welzijnsbegeleiders, sfeermakers, huishoudelijke medewerkers en vrijwilligers over u. Indien nodig kunt u een beroep doen op een cirkel van behandelaren, zoals arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, beweegagoog en geestelijk verzorger.

Extra faciliteiten

Om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken, hebben we een aantal extra faciliteiten beschikbaar:

  • Kapsalon in Kruimelstaete
  • Qwieck up, Tovertafel (speciaal voor mensen met dementie)
  • Familie/vrienden kunnen mee-eten (na overleg en tegen betaling)
  • Uw beddengoed, handdoeken en washandjes wassen we gratis. Uw kleding kunt u tegen betaling laten wassen

Stappenplan om te komen wonen bij Norschoten

Veel praktische informatie over wonen bij Norschoten hebben we hier verzameld.

Telefoonnummer woning

Wilt u een cliënt spreken of heeft u een vraag over de zorg? Bel dan rechtstreeks met de betreffende woning (bij voorkeur niet voor 10.00 uur): T 0577-49 80 70

Locatiekaart

Contact norschoten

doorpraten of rondneuzen?

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u? Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over wonen, indicaties en zorgprofielen. Of meld u aan voor een rondleiding.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342-40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.

Snel naar