Wonen op locatie Kootwijkerbroek

Beoordeling op Zorgkaart Nederland

Locatie Kootwijkerbroek
Schoonbeekhof 55
3774 DA Kootwijkerbroek

U woont op onze locatie in Kootwijkerbroek in een veilige, warme omgeving. Norschoten heeft hier 32 ruime appartementen, waaronder een appartement voor echtparen. Rondom het gebouw ligt een ruime, belevingsgerichte tuin.

Woonlocatie Kootwijkerbroek biedt een warm huis voor mensen met dementie en/of lichamelijke beperkingen. Er zijn drie woningen voor mensen met een psychogeriatrische indicatie (dementie) en één woning voor bewoners met somatische (lichamelijke) beperkingen. Elke woning heeft acht ruime appartementen.
Er is volop levendigheid rondom deze locatie. De belevingstuin grenst aan een kinderdagverblijf. We zijn de buren van een basisschool. Kulturhus De Essenburcht ligt op loopafstand.

Appartement

Elk appartement beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Slaapkamer
  • Keukentje
  • Ruime badkamer met douche, wastafel, toilet
  • Ruim balkon (op bovenverdieping)
  • Uitzicht op de tuin

Gezamenlijke huiskamer

Er is een gezamenlijke huiskamer. Hier ontmoet u medebewoners, bijvoorbeeld tijdens de koffie en de maaltijden. U kunt hier ook de krant lezen, naar muziek luisteren of een spelletje doen. Familie, vrienden en vrijwilligers lopen hier in en uit. Er is voldoende leven in de brouwerij.

Actief blijven op uw manier

U wilt graag actief blijven, dat snappen we. Daarom hebben we uiteenlopende activiteiten voor u beschikbaar, van samen een verse maaltijd koken tot lekker bewegen.
We willen graag weten waar u van houdt want dan kunnen we dingen voor u regelen. We houden dat bij in uw leefstijldagboek. Bent u een uitslaper of komt u graag vroeg uit de veren? Houdt u wel van koffie, maar niet van thee? Komt uw buurvrouw iedere zaterdag een kopje soep brengen? Dan willen we graag dat ze dat voor u blijft doen, ook als u bij ons woont.

Christelijke waarden

Onze christelijke waarden geven we op verschillende manieren vorm. Zo beginnen en eindigen we de maaltijden met een gebed en/of een bijbellezing.

Uw team op locatie Kootwijkerbroek

Er staat een klein, hecht team voor u klaar op locatie Kootwijkerbroek. Het zijn vertrouwde gezichten voor u en uw familie. Uw vaste aanspreekpunt is de eerstverantwoordelijke verzorgende. Naast zorgmedewerkers bekommeren zich ook welzijnsbegeleiders, sfeermakers, huishoudelijke medewerkers en vrijwilligers over u. Indien nodig kunt u een beroep doen op een cirkel van behandelaren, zoals arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, beweegagoog en geestelijk verzorger.

Stappenplan om te komen wonen bij Norschoten

Veel praktische informatie over wonen bij Norschoten hebben we hier verzameld.

Als u meer wilt weten over wonen op locatie Kootwijkerbroek, dan kunt u een afspraak maken voor een gesprek of rondleiding. Onze zorgconsulenten staan voor u klaar: 0342 – 40 40 00. Zij kunnen u ook alles vertellen over indicaties, zorgprofielen en kosten.

Telefoonnummers woningen

Wilt u een cliënt spreken of heeft u een vraag over de zorg? Bel dan rechtstreeks met de betreffende woning (bij voorkeur niet voor 10.00 uur):

Kootwijkerbroek woning 1: 0342-82 09 71
Kootwijkerbroek woning 2: 0342-82 09 73
Kootwijkerbroek woning 3: 0342-82 09 75
Kootwijkerbroek woning 4: 0342-82 09 77
Kootwijkerbroek nacht: 0342-820979

Locatiekaart

Contact norschoten

doorpraten of rondneuzen?

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u? Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over wonen, indicaties en zorgprofielen. Of meld u aan voor een rondleiding..

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342-40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.

Snel naar