Wonen op locatie Putten

Beoordeling op Zorgkaart Nederland

Locatie Putten
Jan Nijenhuisstraat 183
3882 HS Putten

U woont op onze locatie in Putten in een veilige, warme omgeving. Norschoten heeft vier woningen met ieder acht ruime appartementen in gebouw De Samaritaan. Er is ook een appartement voor echtparen.

Twee woningen zijn bestemd voor mensen met lichamelijke klachten (somatiek) en twee woningen voor mensen met dementie (psychogeriatrie). De woningen zijn op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond is een dagcentrum, dat grenst aan de grote, gezellige tuin.

Appartement

Elk appartement beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Slaapkamer
  • Eigen zitkamer met keukenblok
  • Ruime badkamer met douche, wastafel, toilet
  • Ruim balkon (op bovenverdieping)
  • Uitzicht op de tuin

Gezamenlijke huiskamer en keuken

Er is een gezamenlijke huiskamer en keuken. Hier ontmoet u medebewoners, bijvoorbeeld tijdens de koffie en de maaltijden. U kunt hier ook de krant lezen, naar muziek luisteren of een spelletje doen. Familie, vrienden en vrijwilligers lopen hier in en uit. Er is voldoende leven in de brouwerij.

Wonen en zorg zijn gescheiden

We werken in Putten met volledig pakket thuis (VPT). Dit betekent dat wonen en zorg gescheiden zijn. Norschoten levert dagelijks de aanvullende zorg die u nodig heeft: 24 uur per dag, zeven dagen per week. U huurt de woning van de woningbouwvereniging.

Kijk op deze pagina voor meer informatie over volledig pakket thuis of download de brochure volledig pakket thuis (VPT).

Actief blijven op uw manier

U wilt graag actief blijven, dat snappen we. Daarom hebben we uiteenlopende activiteiten voor u beschikbaar, van samen een verse maaltijd koken tot lekker bewegen. Twee keer per week is een vaste welzijnsbegeleidster aanwezig. Er zijn gezamenlijke activiteiten beneden in de raadzaal.

We willen graag weten waar u van houdt want dan kunnen we dingen voor u regelen. We houden dat bij in uw leefstijldagboek. Bent u een uitslaper of komt u graag vroeg uit de veren? Houdt u wel van koffie, maar niet van thee? Komt uw buurvrouw iedere zaterdag een kopje soep brengen? Dan willen we graag dat ze dat voor u blijft doen, ook als u bij ons woont.

Christelijke waarden

Onze christelijke waarden geven we op verschillende manieren vorm. Zo luisteren we naar kerkdiensten op zon- en feestdagen. We zingen samen psalmen en geestelijke liederen. Elke vrijdagmiddag is er een weeksluiting.

Uw team op locatie Putten

Er staat een klein, hecht team voor u klaar op locatie Putten. Het zijn vertrouwde gezichten voor u en uw familie. Uw vaste aanspreekpunt is de eerstverantwoordelijke verzorgende. Naast zorgmedewerkers bekommeren zich ook welzijnsbegeleiders, sfeermakers, huishoudelijke medewerkers en vrijwilligers over u. Indien nodig kunt u een beroep doen op een cirkel van behandelaren, zoals arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, beweegagoog en geestelijk verzorger.

Stappenplan om te komen wonen bij Norschoten

Veel praktische informatie over wonen bij Norschoten hebben we hier verzameld.

Telefoonnummers woningen

Wilt u een cliënt spreken of heeft u een vraag over de zorg? Bel dan rechtstreeks met de betreffende woning (bij voorkeur niet voor 10.00 uur):

Putten woning 1: 0341-82 08 81
Putten woning 2: 0341-82 08 83
Putten woning 3: 0341-82 08 85
Putten woning 4: 0341-82 08 87

Locatiekaart

Contact norschoten

Doorpraten of rondneuzen?

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u? Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over wonen en welzijn in Norschoten, indicaties, zorgprofielen en kosten. Of meld u aan voor een rondleiding.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342-40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.

Snel naar