2 juni 2023

Norschoten steunt de Lokale Alliantie Ouderenmishandeling en nodigt u uit voor een speciale filmvertoning

Filmklapperbord op een blauwe achtergrond voor filmapparatuur

Ouderenmishandeling is een schrijnend probleem dat overal voorkomt, ook bij u in de buurt. Op 15 juni wordt wereldwijd aandacht besteed aan dit belangrijke onderwerp tijdens de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling. Norschoten, als een van de samenwerkende partijen van de Lokale Alliantie Ouderenmishandeling, zet zich in om bewustwording te creëren en nodigt u graag uit voor een speciale filmvertoning.

Ontdek het verhaal van “I care a lot” tijdens een bijzondere filmvertoning

Graag nodigen wij u uit om de film “I care a lot” te komen bekijken. Deze intrigerende film werpt een kritische blik op de rol van wettelijke voogden en hun invloed op kwetsbare ouderen. Ga mee op een emotionele reis terwijl het verhaal van Marla Grayson zich ontvouwt en stel uzelf de vraag: Heeft zij echt het beste voor met haar cliënten?

Datum, tijd en kosten

  • Datum: Donderdag 15 juni
  • Tijd: 13:00 – 15:30 uur, gevolgd door een mogelijkheid tot napraten van 15:30 – 16:30 uur
  • Kosten: € 5,00 per persoon

Locatie

De filmvertoning vindt plaats op de volgende locatie: Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld

Aanmelden en meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via senioren@welzijnbarneveld.nl of bel 0342 745 004.

Samen tegen ouderenmishandeling

Deze bijzondere activiteit wordt georganiseerd door de samenwerkende partijen van de Lokale Alliantie Ouderenmishandeling. Laten we samen stappen zetten om bewustzijn te vergroten en een verschil te maken in de strijd tegen ouderenmishandeling.