Contractuele samenwerkingen met zorgverzekeraars 2024

Op deze pagina ziet u met welke zorgverzekeraars Norschoten een contract heeft voor 2024. Voor de omschrijving van de onderstaande nummers zie onder de tabel de beschrijving van de inhoud. Onder elke zorgverzekeraar zijn meer labels.

Contracten

1 Contract, zorg wordt vergoed

– Met zorgverzekeraar hebben we afspraken gemaakt.
– Uw zorg wordt vergoed in 2024 volgens uw verzekeringsvoorwaarden.
Zie voor de verzekeringsvoorwaarden de website van uw zorgverzekeraar.

2. (Nog) geen contract, zorg wordt wel vergoed

 • Met zorgverzekeraar X zijn we nog bezig om afspraken te maken. 
 • Uw zorg wordt wel vergoed [optioneel jaartal] volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor gecontracteerde zorg. Zie voor de verzekeringsvoorwaarden de website van uw zorgverzekeraar. 

3. Nog geen contract, wel vergoed zo lang de onderhandeling loopt

 • Met zorgverzekeraar X zijn we nog in gesprek
 • Zolang we nog in gesprek zijn met zorgverzekeraar X, wordt uw zorg [optioneel jaartal] vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor gecontracteerde zorg.
 • Maken we geen afspraken? Dan worden nieuwe behandelingen vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor niet-gecontracteerde zorg. Dit betekent meestal dat u een deel van de rekening zelf moet betalen.
 • Hadden we in 2023 een contract met zorgverzekeraar X? Dan geldt een overgang van maximaal 1 jaar. Deze geldt als u in 2023 in behandelingen was en die behandeling doorloopt in 2024. Zie website zorgverzekeraar wat dit betekent voor de vergoeding.

4. Nog geen contract, mogelijk een deel niet vergoed

 • Met zorgverzekeraar X zijn we nog in gesprek.
 • Maken we geen afspraken? Dan wordt uw zorg [optioneel jaartal] vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor niet-gecontracteerde zorg. Dit betekent meestal dat u een deel van de rekening zelf moet betalen.
 • Hadden we in 2023 een contract met zorgverzekeraar X? Dan geldt een overgang van maximaal 1 jaar. Deze geldt als u in 2023 in behandelingen was en die behandeling doorloopt in 2024. Zie website zorgverzekeraar wat dit betekent voor de vergoeding.

5 Geen contract, meestal een deel niet vergoed

 • Met zorgverzekeraar hebben we geen afspraken gemaakt.
 • Uw zorg wordt vergoed in 2024 volgens uw verzekeringsvoorwaarden voor niet-gecontracteerde zorg. Dat betekent meestal dat u een deel van de rekening zelf moet betalen. Hadden we in 2023 een contract met deze zorgverzekeraar? Dan geldt een overgang van maximaal 1 jaar. Deze geldt als u in 2023 in behandeling was en die behandeling doorloopt in 2024. Zie voor de verzekeringsvoorwaarden de website van uw zorgverzekeraar.

Onder elke zorgverzekeraar zijn meer labels. Zie onderstaande afbeelding met het overzicht van onderliggende labels.

CONTACT NORSCHOTEN

Pak op die telefoon

De adviseurs van Norschoten geven u graag de informatie die u nodig hebt. Ook kunnen ze u alles vertellen over indicaties en zorgprofielen.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.