14 juli 2023

Raymond van Peer loopt twintigste Nijmeegse Vierdaagse voor Hospice Barneveld

Raymond van Peer (60), een betrokken vrijwilliger van Hospice Barneveld, zal volgende week voor de twintigste keer deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Naast zijn liefde voor de gezelligheid van het evenement, heeft Raymond een doel voor ogen: geld inzamelen voor Hospice Barneveld. Al vijftien jaar lang ondersteunt hij het hospice tijdens de avonddiensten.

Opbrengst voor gastenkamers

Met trots kan Raymond melden dat hij al ruim 4.000 euro aan sponsorgeld heeft ontvangen. Het opgehaalde bedrag zal worden gebruikt om de gastenkamers in Hospice Barneveld te verbeteren.

Ik ben nu al voor ruim 4.000 euro gesponsord, maar aan dat bedrag zit geen maximum.”

Sponsoren uit verschillende kringen

Raymond zoekt niet alleen sponsors onder zijn familie, vrienden en collega’s, maar ook binnen zijn klantenkring. In de mannenmodewinkel waar hij al 34 jaar werkzaam is, deelt hij flyers met een QR-code uit aan geïnteresseerde klanten. Op deze manier kunnen zij hem steunen en bijdragen aan het goede doel.

Ervaring als deelnemer

Als ervaren deelnemer heeft Raymond geen enkele editie van de Nijmeegse Vierdaagse in de afgelopen twintig jaar gemist, met uitzondering van 2006 toen de tocht na één dag werd afgelast vanwege de hitte. Tijdens de coronatijd heeft hij de alternatieve vierdaagse in Düsseldorf en omgeving gelopen. Raymond heeft tien jaar lang de route van vijftig kilometer afgelegd en negen keer de veertig kilometer volbracht. Dit jaar zal hij voor het eerst de uitdaging aangaan van de 30 kilometer.

Wil je Raymond ook sponsoren?
Ga naar de website https://tinyurl.com/2yvxj9mx om je bijdrage te leveren.