Barneveld – Schaffelaar

Dagcentrum

Dagcentrum Norschoten Schaffelaar, is vanaf 1 april  2021 geopend voor mensen met de ziekte van Parkinson. Zij nemen hier deel aan het Parkinson Totaal-programma.

Op het dagcentrum bekijken diverse behandelaren, verzorgende en een specialist ouderen geneeskunde in korte tijd naar de klachten en stellen een op maat gemaakt behandeltraject samen. Dit behandeltraject duurt tien weken. Het doel van dit multidisciplinaire programma is het verbeteren van de zorg rondom cliënten met de ziekte van Parkinson, zodat de kwaliteit van leven behouden blijft of zelfs verbetert. Lees hier meer over het Parkinson Totaal-programma.

Dagcentrum Norschoten Schaffelaar is gelegen op Het Schaffelaar Erf van landgoed Schaffelaar.

Parkeren op landgoed Schaffelaar

Het parkeerterrein ‘Landgoed Schaffelaar’  is niet groot. Er wordt al gekeken naar mogelijkheden om dit uit te breiden. Indien mogelijk vragen wij u om zoveel mogelijk andere andere omliggende parkeerterreinen te  gebruiken. Zie hiervoor bijgevoegde parkeerkaart met wandelroute naar het Schaffelaar Erf gemaakt.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.